شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان سبزی خوش عطری که مانند مولتی‌ویتامین عمل می‌کند رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند داور بازی ذوب آهن و پرسپولیس محروم شد حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

جزییات قانون جدید کارت به کارت

با زیاد شدن کلاهبرداری های اینترنتی و برای افزایش امنیت دارندگان کارت های بانکی که از خدمات انتقال کارت به کارت استفاده می کنند شرط جدیدی برای انتقال کارت به کارت در نظر گرفته شده است در ادامه جزییات قانون جدید کارت به کارت را بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 29
کد خبر: ۹۷۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  شرط جدید برای کارت به کارت کردن در اپلیکیشن هایی که امروزه کاربرد زیادی دارند و هر فردی با داشتن یک اپلیکشین که قابلیت نصب در انواع گوشی های هوشمند را دارد کارهای بانکی نظیر کارت به کارت کردن و استعلام موجودی و سایر خدمات را دریافت کنند گذاشته شده است. از آنجایی که سهولت استقاده از اپلیکیش ها نواقصی از جمله امکان کلاهبرداری را نیز برای افراد سود جو فراهم کرده است لذا قانون جدید برای انجام خدمات بانکی به صورت اینترنتی لحاظ شده است که از کلاهبرداری جلوگیری کند و امنیت را برای کاربران فراهم کند در ادامه خبر جزییات قانون جدید کارت به کارت برای مبالغ بالای ۱۰۰۰ تومان را می آوریم. 

 

شرط کارت به کارت بالای 1000 تومان

شرط جدید کارت به کارت+ جزئیات

از این پس برای انجام کارت به کارت اینترنتی برای مبالغ بالای هزار تومان در اپلیکیشن‌های پرداخت، «کد ملی مالک سیم‌کارت» و «کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا» باید یکسان باشد.

 

از این پس برای انجام کارت به کارت اینترنتی برای مبالغ بالای ۱۰۰۰ تومان در اپلیکیشن‌های پرداخت بایستی «کد ملی مالک سیم‌کارت» و «کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا» یکسان باشد؛ درغیراین صورت انجام تراکنش کارت به کارت امکان پذیر نخواهد بود.

 

این قانون جدید کارت به کارت به دستور پلیس فتا و با هدف افزایش امنیت و جلوگیری از کلاه برداری و برداشت‌های غیرمجاز از حساب افراد صورت گرفته است.

 

بنابراین ممکن است در هنگام کارت به کارت برای مبالغ بالای هزار تومان با اپلیکیشن‌های پرداخت با این خطا مواجه شوید: «کد ملی صاحب سیم‌کارت با کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا تطابق ندارد». این بدان معناست که «کد ملی مالک سیم‌کارت» با «کد ملی صاحب کارت بانکی مبدا» در سامانه مانا (شبکه احراز هویت کاربران ارتباطی) یکی نیست.

 

نکته مهم: در صورتی که مبلغ کارت به کارت شما کمتر از هزار تومان باشد و با خطای ذکر شده مواجه شدید، روز بعد مجددا اقدام به انجام تراکنش کارت به کارت کنید (البته این بار مبلغ کارت به کارت را بالای ۱۰۰۰ تومان وارد کنید).

 

از آنجایی که اطلاعات سامانه مانا، روزی یکبار بروزرسانی می شوند، احتمال اینکه پس از مشاهده اولین خطا، تا انتهای روز مذکور مجددا با خطای مشابه برای انتقال وجه کارت به کارت از مبدا کارت مورد نظرتان مواجه شوید زیاد است. پس روز بعد، مجددا تلاش کنید؛ به احتمال زیاد مشکل شما در روز کاری بعد رفع می شود.


راهکار رفع مشکل
اگر سیم‌کارتی که با آن وارد اپلیکیشن شده‌اید به نام خودتان نیست، نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت اقدام کرده و آن را به نام خودتان کنید یا با سیم‌کارت دیگری که به نام خودتان است وارد اپلیکیشن شوید.

 

دقت داشته باشید که برای استفاده از خدمات کارت به کارت، کیف پول و استعلام مانده حساب باید مالک سیم‌کارت و کارت بانکی مبدا یکی باشد.

 

روش استعلام مالکیت سیم‌کارت ایرانسل، همراه اول و رایتل

مشترکین ایرانسل با ورود به اپلیکیشن ایرانسل من می‌توانند نام مالک اصلی سیم‌کارت فعال روی گوشی خود را مشاهده کرده یا از کد دستوری #۸۰* استفاده کنند.

 

مشترکین همراه اول با ورود به اپلیکیشن همراه من می توانند نام مالک اصلی سیم‌کارت فعال روی گوشی خود را مشاهده کنند.
مشترکین رایتل جهت استعلام سیم‌کارت می توانند کد دستوری #۲۱۱* را شماره گیری کنند.


با استفاده از روش‌های بالا می‌توانید بفهمید مالک سیم‌کارت شما کیست. ولی با استفاده از ۲ روش زیر شما می‌توانید از تعداد سیم‌کارت‌های تحت مالکیت خود مطلع شوید. بدین ترتیب می‌توانید با یکی از سیم‌کارت‌های تحت مالکیت خودتان، وارد اپلیکیشن شده و انتقال وجه کارت به کارت خود را انجام دهید.

 

۱- استعلام تعداد سیم‌کارت از طریق سامانه استعلام خطوط

با مراجعه به سامانه استعلام خطوط به آدرس mobilecount.cra.ir می توانید سیم‌کارت خود را استعلام مالکیت کرده و از تعداد سیم‌کارت هایی که با کد ملی شما ثبت شده اند آگاه شوید. همچنین از این طریق می توانید خطوطی که از آنها استفاده نمی کنید را غیرفعال کنید.

 

۲- استعلام تعداد سیم‌کارت از طریق پیامک

در این روش کافی است از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت خود، کد ملی را به یکی از شماره های ۳۰۰۰۱۵۰ یا ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ پیامک کنید و نسبت به استعلام تعداد سیم‌کارت ثبت ‌شده به نام خود اقدام کنید.

 

راهکار جامع‌تر رفع مشکل
به گزارش فارس، با استفاده از هر یک از روش‌های بالا می‌توانید مالکیت سیم‌کارت خود را استعلام کنید. در صورتی که سیم‌کارت به نام خودتان بود، بایستی به بانک صادرکننده کارت بانکی مراجعه کنید تا اطلاعات شما را در سامانه مانای بانک مرکزی ثبت کنند.

 

اما اگر پس از استعلام، مشخص شد که مالک سیم‌کارت، شما نیستید، ابتدا باید به امور مشترکین اپراتور مربوط به سیم‌کارت خود مراجعه و نسبت به تغییر مالکیت سیم‌کارت خود اقدام کنید.

 

بعد از ۷۲ ساعت کاری به کمک یکی از روش‌های ذکر شده در بالا، مجددا نسبت به استعلام مالکیت سیم‌کارت خود اقدام کنید. اگر هنوز هم مالکیت سیم‌کارت شما ثبت نشده بود با امور مشترکین در ارتباط بوده و مورد را پیگیری کنید.

 

اما در صورتی که مالکیت سیم‌کارت شما ثبت شده بود ولی همچنان نمی‌توانید کارت به کارت کنید و با خطا مواجه می‌شوید، برای پیگیری ثبت اطلاعات در سامانه مانا، لازم است به شعبه بانک صادرکننده کارت مراجعه کنید.

ارسال نظر
آخرین اخبار